Logo does not show up

Home Forums Watermark CC – Support Logo does not show up

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #583 Reply
    Kai
    Guest

    Hi,

    I tried to add a text logo to my photo in Adobe Photoshop CC 2015.1.2.
    All it did was to displace the photo from the corner for like 100 pixels and that’s it.
    Am I suppose to do anything afterwards?

    Thx Kai

    #584 Reply
    thomas
    Keymaster

    Hello Kai,

    did you entered a text in the textfield?

    Thomas

    #585 Reply
    Kai
    Guest

    Yes, I tried it on both black only and white only images.
    Text = “My Name”
    Colour = FFFFFF
    Font = LucidaSans
    Location = lower left corner
    size = 20% of width

    All I get is a copy of the image shifted up and right by approx 100 pixels.
    Windows 8.1 x64.

    #586 Reply
    Kai
    Guest

    Ok, found out why.
    My name has an apostrophe ‘ – as soon as I remove it, it worked!

    Looks like it doesn’t like my name! 🙁

    #587 Reply
    thomas
    Keymaster

    I’ll notice this for the next update.

    Thanks for pointing it out.

    Thomas

    #590 Reply
    thomas
    Keymaster

    A workaround in the meantime: Simply create your watermark as a picture (psd, ai, png, …) and use this as logo instead of text.

    #591 Reply
    Kai
    Guest

    No worries. I’ll do the logo for the time being.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
Reply To: Logo does not show up
Your information: