Batch on multiple images fails after +/- 40 images of 800

Home Forums Watermark CC – Support Batch on multiple images fails after +/- 40 images of 800

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #646 Reply
    Martin Meindertsma
    Guest

    Hi there,

    I am having some issues, the batch i am running (tried for several times) runs till a certain amount and then stops. I tried to delete the image where the batch failed on but also then it stops at the up following image.

    – The files are png +/-700 kb each
    – i’m trying to get just a regular text as watermark in the picture.
    – Using Waterpark CC Pro
    – Screenshots available from the settings i am using: click here

    #647 Reply
    Martin Meindertsma
    Guest

    sorry link went wrong:

    click here

    #648 Reply
    thomas
    Keymaster

    Hello Martin,

    happen this also if you try to watermark completely other images?

    What happens exactly when the batch process stops? Is photoshop freezing?

    Can you please try to copy all images in one folder and then deactivate the option “Include Subfolders …”

    Thank you,
    Thomas

    #649 Reply
    Martin Meindertsma
    Guest

    Hi Thomas,

    I have found the bug,
    some filenames are like this: FD/HD34.png and i fails on the /

    Hope you have something for that, now going to delete the / in all the files

    #650 Reply
    thomas
    Keymaster

    Glad you found the issue.

    I think using / in filenames is not a good way.

    I’m sure there exists tools for batch renaming filenames instead of doing it manually.

    Thomas

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
Reply To: Batch on multiple images fails after +/- 40 images of 800
Your information: